Utbildning till tungtrafiklärare

För C-/CE-/D-Körkort

Kommande utbildningar

Bli tungtrafiklärare

Bli en certifierad tungtrafiklärare. Hos oss kan du utveckla dig till en kompetent och eftertraktad lärare för C, CE och D-körkortsinnehavare.

Vi förstår vikten av att ha gedigen erfarenhet inom tungtrafikbranschen, och det är därför det krävs att du redan innehar C, C/CE eller D-körkortet  ett tag innan du går vår lärarutbildning. Vi är här för att hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär och bli en kompetent lärare.

Du får de bästa förutsättningarna för att lyckas som tungtrafiklärare. Därför tillhandahåller vi fordon för läraruppkörning med generösa tider – 3 timmar för C eller D och 4 timmar för CE. Dessutom får du tillgång till 3 körträningspass som varar 100 minuter var, inklusive utökade säkerhetskontroller och allt nödvändigt material.

Vår lärarutbildning är intensiv och effektiv. Kursen sträcker sig över 108 timmar under 3 veckor (måndag till fredag) för både C och D. Om du enbart vill ta antingen C eller D-behörigheten är kursen 100 timmar.

Våra lärare har mångårig erfarenhet inom branschen och kommer att ge dig den vägledning och stöd du behöver för att bli en framgångsrik trafiklärare. Dessutom får du möjligheten att öva med elever under överinseende av våra erfarna kurslärare, vilket ger dig praktiska färdigheter och självförtroende.

Efter att du har slutfört kursen kommer du att genomgå en noggrann bedömning och erhålla en examen som bevis på din kompetens som trafiklärare. Denna certifiering kommer att öppna dörrar till en lovande karriär och möjligheten att dela med dig av din kunskap till nästa generation av tungtrafikförare.

Ta steget mot din nya karriär och anmäl dig till vår kurs idag!

Ett säkert yrke

För mer info om lastbilsföraryrket se:

www.tya.se

Hur ser framtiden ut för lastbilschaufförer?

www.framtid.se

Priser tungtrafiklärare

53 000:- ex moms C (inkl CE för dig som har det) och D
47 700:- ex moms C (inkl CE för dig som har det) eller D
Innehåll
  • Lån av fordon till läraruppkörning (3 timmar för C eller D, 4 timmar för CE).
  • 3 körträningspass totalt om 100 minuter styck, inkl utökad säkerhetskontroll och material till den.
  • 108 timmars kurs (3 veckor måndag-fredag) för C och D, ska du ta C eller D är kursen 100 timmar.

Anmälan

    ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående anmälan och godkänner villkoren för anmälan. Se Villkor på STR och vår Privacy Policy.
    OBS! anmälan är bindande

    Frågor? Låt oss kontakta dig.