Om Fredansson Trafikskola och Utbildningscenter

En modern utbildningspartner!

Välkommen till en modern, uppdaterad utbildningspartner! Vi vänder oss till alla som ska köra och vill ha betryggande kunskaper, detta oavsett om ni vill ha ett körkort enbart för privat bruk eller tänker er en framtid som t.ex. lastbilschaufför eller busschaufför, med material från branschledande organisationer.

Yrkesutbildning Buss

Våra grundutbildningar ger en gedigen bas för både privatister och yrkeschaufförer att stå på Kör du dina första mil kan vi bespara dig många enkla misstag. Som privatkund studerande för B-körkort får du tillsammans med en erfaren lärare lära dig hur fordonet fungerar och lära dig det som behövs för att du ska bli en säker fordonsförare, detta varvas med dels lärarledd teori och eget arbete i Elevcentralen.

Påbyggnadsutbildningarna brukar uppskattas högt även av inbitna proffs, även om du jobbat som yrkeschaufför i många år kan vi fortfarande utveckla dig.

Yrkeschaufförer är idag ett stolt släkte, med ett säkerhetstänkande och yrkeskunskaper hos alla som man bara kunde drömma om. Fredansson Trafikskola glädjer sig åt att fortsätta strävan mot ytterligare förbättringar på området. Utbildningen bedrivs i moderna, ljusa lokaler av erfarna lärare.

Vi samarbetar med STR som är Sveriges största och bredaste utbildningsanordnare, TYA som jobbar med branschens främsta proffs och givetvis även med egenframtagna material för att hålla oss i framkant av utvecklingen. Nya kunskaper krävs för att säkerställa chaufförens skicklighet och Fredansson Trafikskola är en kvalitetsstämpel. En elev som vi utbildat har en ljus framtid bakom ratten.

Vi är medlem i
STR - Sveriges Trafikutbildares Riksförbund

Fredansson Trafikskola är en Diplomerad Grön Trafikskola
Diplomerad Grön Trafikskola

Betala in din egen takt. Vi samarbetar med Resurs Bank
Resurs Bank

Fredy på Fredansson Trafikskola
Körkort med Fredansson Körskola
Yrkesutbildning lastbil
Körkort med Fredansson Körskola

Vi är medlem i
STR - Sveriges Trafikutbildares Riksförbund

Fredansson Trafikskola är en Diplomerad Grön Trafikskola
Diplomerad Grön Trafikskola

Lär dig att köra idag och välj din utbildning nedan

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig. Vi kan alltid skräddarsy en utbildning.

Handledarutbildning

Personbil

Släp

Husbil

Tungtrafiklärare

Tung lastbil

Buss

A-, B-, C-Truckkort
Lastbilsmonterad kran

YKB-Lärare

140 timmar grundutbildning

35 timmar komplettering

Fortbildning